HVA BYGGES FOR BEDRIFTER

PROFILERING

Gi byggeprosjektet en identitet gjennom Hva Bygges. La publikum finne informasjon enkelt, og oppdage prosjekter de ellers ikke hadde visst om.

DIGITAL ANNONSERING

En prosentandel av kostnadene for plassering på HvaBygges.no brukes på målrettede annonser. Dette gjør at prosjektsidene garantert får relevant trafikk.

MARKEDSDATA OG ANALYSE

Hva Bygges tilbyr unik innsikt i markedet ved hjelp av smarte analyser og måleparametere.

KOMMUNIKASJON

Publikum er mer nysgjerrig enn man tror. Gjennom Hva Bygges kan de lære mer om prosjektene rundt seg uten å være avhengig av oppslagstavlen på byggeplassen.

Hvorfor hva bygges

De fleste utbyggere har hver sin oversikt over sine prosjekter. Publikum finner disse lettere om de vet hvor de skal lete – Hva Bygges har alt på ett sted. 
Vi gjør markedsføring på riktig måte. Ved å bruke moderne algoritmer anpasser vi markedsføringen på relevante plattformer. For eksempel vil vi annonsere kontorlokaler på LinkedIn, leiligheter og boligprosjekter på Facebook, samt aktuell tilstedeværelse på Google.
Analytics

Det viktigste innen markedsføring er analyse. Hva Bygges gir verdifull informasjon om hvilke grupper som er interessert i prosjektene. På denne måten kan markedsføringen bedre tilpasses, og man blir mer treffsikker i kommunikasjonen.

Bane NOR Dobbeltspor Facebook

I dag er det ingen naturlige samlingspunkter for å finne oppdateringer om byggeprosjekter. Hva Bygges er en digital byggetavle – her kan du gi viktig informasjon til de som er interessert i utviklinger i prosjektet, enten det er trafikkpåvirkninger, støy eller utsettelser.

Også gjennom søk på nettet kan vi se at folk ønsker en tjeneste som Hva Bygges.

Vi gjennomførte en spørreundersøkelse ved et byggeprosjekt i Trondheim, og resultatet var tydelig: Folk ønsker mer informasjon om hva som foregår i sitt nærområde. På spørsmål om man ville brukt en tjeneste som Hva Bygges svarte 97% «ja» eller «av og til». 

Hei!

HvaBygges er en helt ny portal, og vi vil gjerne høre fra deg om hvilke type prosjekter du er interessert i å lese mer om.

Vi jobber også med å forbedre portalen i sin helhet. 

Kontakt oss med forslag om prosjekter eller tilbakemeldinger.

Søk etter prosjekt